Vägvisare till svensk polis och tingsträtt.

Yngre par ställs inför rätta misstänkta för grova sexbrott mot barn

Längst ner i artikeln finns hela åklagarens stämningsansökan – åtalet!

par nassjo pedofili

En 25-årig kvinna och en 30-årig man i Nässjö har åtalats för flera grova sexualbrott mot barn – bland annat mot kvinnans egna barn!

Av handlingar från tingsrätten framgår att det främst är kvinnan som utfört de olika övergreppen på barnen medan mannen ska ha förmått kvinnan att genomföra handlingarna och att filma övergreppen åt mannen. Kvinnans inställning är också att hon utfört alla handlingar efter ”beställning” eller på uppmaning från mannen. De nu åtalade brotten ska ha begåtts i mellan åren 2018 till och med 2019.

Många grova sexbrott mot barn

Kvinnan åtalas bl a för grov våldtäkt mot barn efter att hon, enligt åklagaren, har ”haft barnets penis i sin mun och sugit på den”. Barnet var vid tillfället drygt 1 år. Vid ett senare tillfälle har hon gjort likadant med sitt andra barn som då var i 3-års åldern. Vid samma tillfälle har kvinnan också urinerat över barnets huvud och ansikte samt tryckt sitt nakna kön i ansiktet på barnet. Övergreppet ska också ha filmats. Vid flertalet gånger ska, enligt åtalet, kvinnan begått övergrepp på sitt andra barn, som då var ungefär 3 år gammal, genom att kvinnan fört in en dildo i barnets anus samt särat och visat upp barnets rumpa i filmkameran. Hon har också satt sig naken över barnets ansikte och tryckt sitt kön mot barnets mun.

När det 3-åriga barnet vid olika tillfällen legat och sovit så ska kvinnan ha satt sig med särade ben över pojkens ansikte och urinerat på honom. Även dessa övergrepp filmade kvinnan åt mannen.


23616

Försökte genomföra samlag med sitt barn – mannen uppmuntrade

I slutet av september 2018 försökte kvinnan genomföra ett samlag med sitt 3-åriga barn. Enligt åklagaren fanns en fara för att brottet skulle kunna ha fullbordats. Mannen är åtalad för anstiftan efter att han uppmanat och uppmuntrat kvinnan att genomföra sexualbrottet mot sitt barn och att efterfråga bildmaterial från övergreppet.

I juni 2019 har kvinnan återigen försökt att våldföra sig på det ena barnet, som då är i 4-års åldern, genom att utföra oralsex i och omkring barnets anus samt genom att föra upp en dildo i pojken. Därefter har hon själv fört in dildo i sitt egna kön och anus för att efteråt trycka dildon mot barnets ansikte och mun. Det hela filmades och filmen tog mannen del av. Kvinnan ska också ha drogat barnet med sömnmedel eller liknande i samband med övergreppen.

Mannen åtalas framförallt för anstiftan till de övergrepp som kvinnan åtalas för. Enligt åklagaren är det mannen som uppmanat och uppmuntrat kvinnan att utföra och filma övergreppen åt honom. Paret åtalas också för bl a barnpornografibrott och kränkande fotografering. Bl a har kvinnan filmat barn hon arbetat hos i smyg när barnen varit nakna.

Brotten uppdagades av en tillfällighet

Brotten uppdagades i november 2019 efter att kvinnan hade besök av två personer som var intresserade av att köpa kvinnans bärbara dator. När dem fick tillfälle att titta över datorns prestanda mm fann man en film där kvinnan begick övergrepp på sitt ena barn. När kvinnan åkte iväg för att handla såg besökarna till att lämna in datorn till polisen.

Kvinnan och mannen greps i mitten av november och har därefter varit häktade. Förhandlingen inleds inom kort i Eksjö tingsrätt. Både mannen och kvinnan nekar till brott.

UPPDATERING:

LÄS OCKSÅ! Rättegång inledd mot gift par för sexövergrepp på sina barn

Hela åtalet finns här nedan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.