Stökig midsommar och mycket fylla

Polisen rapporterar att det blev en stökig midsommar och mycket fylleri och bråk. Närmare 50 personer har gripits och eller omhändertagits.

Axplock av händelser:

22:12 Misshandel, Vetlanda Polisen larmades till en bostad i södra delarna av Vetlanda med anledning av ett bråk. En man, som är i 55-årsåldern, misstänks för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps av polis, mannen är misstänkt för misshandel. Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande hennes skador.

22:45 Misshandel, Borås
Polis blev larmade om en misshandel på Fristadsvägen i Borås, där flera inringare uppgav att en man misshandlade två kvinnor. Polisen kom till platsen och kunde omhänderta en man som då bråkade med två kvinnor. Polisen tog upp en anmälan om misshandel och mannen omhändertogs enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusad person).

23:12 Misshandel, Umeå
Polisen kontrollerar en samling ungdomar på Västerslätt i Umeå. Polisen åker dit och pratar med personer på platsen. Uppgifter framkommer gällande bråk. Polisen tar upp två anmälan gällande misshandel samt motanmälan misshandel.

23:32 Misshandel, Finspång Polisen larmades till en bostad i Falla, Finspång, med anledning av ett bråk. En polispatrull åkte till adressen för att utreda vad som hade inträffat. En man, som är i 55-årsåldern, hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps misstänkt för misshandel. Senare anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Kvinnan ska inte ha behövt ambulansvård.

23:57 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en camping med anledning av en misshandel. Ordningsvakt har envarsgripit en man som misstänks ha misshandlat en kvinna och en man. Polisen griper mannen som är i 40-årsåldern. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom.

01:53 Misshandel, Halmstad
Polisen blev kontaktade om en Kvinna som skulle ha blivit misshandlade av en annan kvinna på Alevallen, i Halmstad. På plats kunde polispatrullen finna målsägarn som hade blivit misshandlade. En utpekad kvinna ska ha sparkat ned målsägarna och lämnat platsen. Målsägaren som är i 20-årsåldern fick lämna platsen med ambulans. En anmälan om misshandel upprättades av polisen. Ingen gripen i nuläget.   

02:14 Grov misshandel, Böda Sand Ordningsvakt larmar polis och berättar att en kvinna blivit misshandlad på en campingplats. Ordningsvakten har envarsgripit den misstänkte. Polis och ambulans skickas till platsen. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, förs till sjukhus. Mannen, som är i 30-årsåldern, grips misstänkt för grov misshandel. Parterna ska vara bekanta med varandra sedan tidigare. Inga tillhyggen ska ha använts i samband med brottet.

02:24 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till en camping i Kramfors kommun med anledning av ett bråk. På plats försöker polispatrull ta reda på vad som hänt.

En man i 20-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna och en man. Det saknas uppgifter om huruvida någon behövde föras till sjukvård. Efter förhör med den misstänkte ska åklagare besluta om han ska anhållas. 

02:46 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till centrum med anledning av en misshandel som ska ha skett utomhus. Polisen åker dit för att ta reda på vad som hänt. Två män ska ha varit inblandade. Polisen håller vissa förhör. En person från platsen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

04:23 Misshandel, Kungsbacka
En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad på Tölövägen i Kungsbacka. Mannen ska ha blivit sparkad och slagen i huvudet och fick föras med ambulans till sjukhus. Ingen gripen i nuläget. anmälan om misshandel är upptagen.

Källa: Polisens händelserapportering

Ett svar på ”Stökig midsommar och mycket fylla

  • Sverige – Landet där man till varje pris ska supa skallen i bitar på midsommar, kosta vad det kosta vill.

    Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.