Polishändelser lördag 13 juni 2020

DAGENS BROTT. Här nedan redovisar vi kort och refererar till ett urval av de blåljus- och polishändelser som har inträffat under lördag den 13 juni 2020.

Överfallslarm pga missnöjd matgäst

KRISTINEHAMN. I Kristinehamn i Värmland larmas polisen till en restaurang efter att en anställd tryckt på överfallslarmet. Anledningen att man larmat är att en gäst varit så missnöjd med maten att personalen kännt sig hotade. Polis på plats konstaterar att det inte är någon fara för liv och hälsa och får istället medla mellan personal och gäst.

Hund åkte tunnelbana ensam

STOCKHOLM. Vid Odenplans tunnelbanestation får polisen, efter larm från ordningsvakter, hämta upp en hund. Hunden har enligt vakterna befunnit sig själv ombord på ett tåg. Polisen tar med sig hunden och lyckas genom hundens chip spåra ägaren.

Tonåring utsatt för grov misshandel i Malmö

MALMÖ. Polis och ambulans kallas till Frölichs väg efter att allmänheten larmat om en skadad pojke. Pojken visar sig vara 16-år. Han förs till sjukhus. Polisen upprättar en anmälan om grov misshandel. Någon misstänkt finns inte i nuläget.

Kvinnomisshandel i Haninge

JORDBRO. Polis kallas till ett bostadsområde i Jordbro efter att boende har hört kvinnoskrik. Polisen lyckas identifiera aktuell lägenhet. I lägenheten finns en kvinna som uppger att hennes pojkvän misshandlat henne. Hon behöver ingen sjukhusvård. Polisen griper kvinnans pojkvän misstänkt för misshandel. Han misstänks också för narkotika- och dopingbrott.


Källa

Polisens händelserapportering

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.